Testimonials

Schat aan ervaring en ontzettend inspirerend

Ik volg een ‘leer online coachen voor professionals‘ traject bij Angèle. Het fijne aan Angèle is dat ze ontzettend met je meedenkt. Daar waar ik meer behoefte aan heb, wordt meer aandacht aan besteed dan aan onderdelen waarmee ik al overweg kan. Ook als je zelf niet weet waar je nou precies ondersteuning nodig hebt of waardoor je vastloopt, weet ze exact die vragen te stellen waardoor je het wel gaat zien en verder kan. Ze heeft een schat aan ervaring en deelt deze graag met anderen. Kortom een ontzettend inspirerende vrouw!

Sjoukje Leistra

Direct aan de slag gegaan!

Door het enthousiasme van Angèle ben ik meteen aan de slag gegaan en heb ik in een week tijd mijn website meer op orde, weer het nut ingezien van bloggen, nieuwsbrieven en social media en geleerd hoe ik een webinar kan inzetten. Niet alleen door er kennis van te nemen, maar vooral door het direct toe te passen en simpelweg te doen. Dank voor de super hands-on handvatten!

Vera Develing

Aanstekelijk enthousiasme!

Wat zo leuk is aan Angèle, is dat ze met zoveel aanstekelijk enthousiasme haar eigen ervaring met online zichtbaar worden deelt. En ze weet waar ze het over heeft. Of het nu over webinars gaat of over vloggen of de inzet van social media. Ik help zelf ondernemers ook met online zichtbaarheid en vindbaarheid en ik vind de aanpak van Angèle super!

Haar gratis ‘Laat je zelf zien week’ was naast leerzaam ook lekker hands-on met opdrachten waarmee je direct in actie kwam. Dat is, mijns inziens, haar grootste kracht. Dat ze mensen tot actie beweegt. Als je een vrouwelijke coach bent en zelf ook graag aan de slag wil met online zichtbaarheid, dan moet je zeker met Angèle afspreken. Daar ga je heel veel inspiratie en energie van krijgen!

Prima coach!

Ik heb met het programma ‘Laat jezelf zien met social media’ gevolgd bij Angèle en kon direct aan de slag. Ik heb mijn eerste blog gemaakt, een vlog opgenomen en mijn website met haar tips kunnen verbeteren. Echt top, nogmaals dank, Angèle.

 

Schrijf jouw testimonial over Angele:

Verplicht veld

Voor- en achternaam
Wat is jouw e-mailadres?
Wat is jouw bedrijfsnaam
Heb je een webiste?
Een titel voor jouw testimonial.
What do you think about us?