Plugin voor veilige wordpress site

Wordfence Securitywordfence

Door hulp in te schakelen via Fiverr om een child theme te maken voor mijn wordpress thema kwam ik erachter dat er nogal wat fouten in mijn site zaten. Dit is opgelost door mijn ingeschakelde hulp. Hij adviseerde mij de plugin Wordfence. Hier ben ik inmiddels heel blij mee.

De plugin bevat een firewall, anti-virus scanner en URL scanner. De plugin controleert eerst of je site al geïnfecteerd is door een zogeheten deep server-side scan van je broncode uit te voeren. Vervolgens wordt je site beveiligt. Met deze plugin wordt je site niet alleen veiliger, maar ook tot wel 50 keer sneller!

Wordfence controleert al je bestanden, comments en posts op URL’s in Google’s Safe Browsing lijst. Wordfence is de enige plugin die dit doet.

Ben je ook op zoek naar goede beveiliging voor jouw wordpress website. Klik hier voor de Wordfence plugin.

 

Geplaatst in Wordpress en getagd met , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *