Wil jij als professional leren hoe je online kunt coachen?

Leer online coachen professionalsOp mijn gratis webinar ‘Leer online coachen voor professionals’, kreeg ik mooie reacties. Sommige mensen waren ook verbaasd, want ik deed toch iets met diëten? Tijd voor een korte uitleg waarom ik inmiddels ook professionals begeleid in het opzetten van een online coachingstraject.

Met Nooitmeeropdieet bied ik al 10 jaar online coachen aan, inmiddels heb ik een traject opgezet waarin ik werk met internetgroepen, autoresponder, webinars, online begeleiding en nog veel meer.

Dit traject is geschikt voor alle professionals op welk gebied dan ook! 

Online coaching is effectief

Online coachen heeft de toekomst en door de jaren heen heb ik veel tools ontdekt en geïntegreerd die het online coachen heel veel makkelijker en effectiever maken.

Online coachen betekent een grotere doelgroep bereiken met minder middelen en minder tijd. Waardoor je dus meer gaat verdienen met minder moeite. Het is makkelijk en snel en met de techniek van nu minstens zo effectief als personal coaching.

De thema’s zijn praktisch ingericht, waardoor je zelf direct aan de slag kunt. Je maakt een plan van aanpak en je bepaalt hoe jouw traject eruit ziet. Alle elementen van online coachen komen aan bod.

De thema’s van de e-cursus zijn:Leer online coachen e-cursus

  • Het opzetten van een online coachingstraject
  • Hoe krijg ik (online) klanten?
  • Social media; hoe zet je dit in?
  • Werken met webinars
  • Werken met internetgroepen

Reacties van professionals:

“Prima e-cursus waarin je gigantisch veel informatie geeft. Fijne interactieve training die zoden aan de dijk zet.”  Mandy van Goeije – Mandyvangoeije.com

“Heel erg leuk. Ik dacht dat ik toch wel wat wist om mezelf te promoten, maar ik heb zoveel geleerd. Ik wist eigenlijk heel weinig.” Miranda Eeland – Voedingscoachmiranda.nl

“Ik vond het een heel positieve ervaring. De informatie is duidelijk en de meningen/ervaringen van medecursisten herkenbaar en bruikbaar.” Carla den Haan –Vtaaltotaalleefstijl.nl

 

Informatie en aanmelden de e-cursus Leer online coachen voor professionals

De webinar serie is voor alle professionals die willen leren online te coachen. Leden van de BGN ontvangen 1 accreditatiepunt per thema (alleen gecombineerd met coaching).

Geplaatst in Blog, Online coachen en getagd met , , , , , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *