Een goed online coachingstraject ontwikkelen

Online coachen kun je op veel verschillende manieren leren. Maar alleen het hoe en met welke technieken is niet voldoende. De essentie van het leren online coachen ligt in het creëren van jouw eigen programma.

Van kennis naar doentypen

Veel professionals blijven steken in het opdoen van kennis. Ze weten hoe ze zaken moeten opzetten, maar ze komen er niet echt aan toe om een goed programma te schrijven. Herkenbaar? In de e-cursus online coachen bouw je, met een plan van aanpak en hulp van een coach, je eigen authentieke programma en kun je gedegen voorbereid online.

Start vanuit de basis

Omdat de mogelijkheden op het gebied van online coachen onbegrensd zijn, is het belangrijk dat je start vanuit een stevige basis. Zet met jouw kennis en kunde een helder, leerzaam traject op waar je volledig achter staat.

Zet jezelf neer als expert

Starten met online coaching enkel omdat het makkelijk is of geld oplevert, houdt meestal niet lang stand. Bied een online traject aan dat goed en professioneel is, zet jezelf neer als expert. Een tevreden klant komt terug en vertelt het door!

Aan de slag

Je start met het schrijven van jouw online cursus of boek. Vervolgens schrijf je blogs (artikelen) en profileer je jezelf in de social media.

Als je online cursus klaar is zet je je lessen in een autoresponder. Deze zorgt ervoor dat de deelnemers van jouw online cursus automatisch steeds dezelfde les in hun mailbox krijgen.

Als deze basis staat, kun je direct jouw programma starten, eventueel aangevuld met webinars, een internetgroep of een van de andere vele mogelijkheden.

Kennismaken met de e-cursus Leer online coachen voor professionals? Doe mee met:

gratis-webinar

 

 

 

 

Geplaatst in Blog, Online coachen en getagd met , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *